BRC 6H CHALLENGE

Na voljo je nov termin challenga, ki se tokrat predstavlja v svoji 6-urni različici s prenovljenim programom. Tudi tokrat boste lahko doživeli edinstven mentalno-fizični INDIVIDUALNI in TIMSKI izziv ter osebno izkusili stalen preobrat v vašem pogledu na stvari in v načinu življenja.  

Kaj je 6H CHALLENGE?

6H CHALLENGE je ekstremni test osebnosti, timskega duha in voditeljskih sposobnosti pripravljen po vzoru specialnih enot policije in vojske.

Sposobni ste 20X več, kot mislite, da ste. Tega se trenutno morda ne zavedate, ampak ste. Med intenzivnim in zahtevnim 6-urnim izzivom vas bodo naši usposobljeni inštruktorji potisnili čez fizične in psihične meje, ki ste si jih do sedaj postavili.

BRC 6H CHALLENGE ni zgolj brezumno fizično »premagovanje« ovir - pridobili boste strategije in metode za preboj v vašem osebnem in poslovnem življenju.

Naši inštruktorji bodo po vzoru specialnih enot policije in vojske raztezali vaše psiho-fizične meje, gradili na vaših močeh in odkrili vaše slabosti. Uporabljajo preverjene in dokazano učinkovite metode za spodbujanje osebne rasti, timskega dela in avtentičnega vodenja.

Uporabili bodo vsa svoja leta usposabljanj in izkušenj, da vas bodo vodili do mentalnih orodij za premagovanje kakršnihkoli ovir, izkoreninjenje strahov in nadzor nad lastnim umom tudi v najzahtevnejših življenjskih situacijah.

Za koga?

6H CHALLENGE je težek in zahteven preizkus, vendar je dosegljiv vsem motiviranim, fizično zdravim posameznikom, ki so pripravljeni sprejeti zahteven fizičen izziv in si v svojem življenju zares želijo napredka.

Da bi si zagotovili najboljšo priložnost za osebno rast, pridite na izziv pripravljeni. Priporočljivo je, da ste sposobni opraviti TEST: 

  • 40 sklec (20 za ženske) - 2 minuti,
  • 40 trebušnjakov - 2 minuti,
  • 40 počepov - 2 minuti,
  • 1600 m tek - 11 minut,

    Vse v combat (vojaških) hlačah in čevljih. Med posameznimi sklopi največ 2 minuti pavze. 

 

Datum:  21. 9. 2019

Lokacija: Ulovka nad Vrhniko

Cena:  129 €  99 € (early bird cena do 31. 8. 2019)

Fotogalerija 6H CHALLENGE 21.9.2019

Fotogalerija 12H CHALLENGE 25.5.2019

Udeleženci 12-urnega BRC 12H CHALLENGA, ki smo ga izvedli v maju 2019, so takole opisali svojo izkušnjo: