BRC 6H CHALLENGE

V septembru 2019 smo izvedli 6-urno različico challenga s prenovljenim programom. Tudi tokrat ste lahko doživeli edinstven mentalno-fizični INDIVIDUALNI in TIMSKI izziv ter osebno izkusili stalen preobrat v vašem pogledu na stvari in v načinu življenja.  

Kaj je 6H CHALLENGE?

6H CHALLENGE je ekstremni test osebnosti, timskega duha in voditeljskih sposobnosti pripravljen po vzoru specialnih enot policije in vojske.

Sposobni ste 20X več, kot mislite, da ste. Tega se trenutno morda ne zavedate, ampak ste. Med intenzivnim in zahtevnim 6-urnim izzivom vas bodo naši usposobljeni inštruktorji potisnili čez fizične in psihične meje, ki ste si jih do sedaj postavili.

BRC 6H CHALLENGE ni zgolj brezumno fizično »premagovanje« ovir - pridobili boste strategije in metode za preboj v vašem osebnem in poslovnem življenju.

Naši inštruktorji po vzoru specialnih enot policije in vojske raztezajo vaše psiho-fizične meje, gradijo na vaših močeh in odkrijejo vaše slabosti. Uporabljajo preverjene in dokazano učinkovite metode za spodbujanje osebne rasti, timskega dela in avtentičnega vodenja.

Vodijo vas do mentalnih orodij za premagovanje kakršnihkoli ovir, izkoreninjenje strahov in nadzor nad lastnim umom tudi v najzahtevnejših življenjskih situacijah.

Za koga?

6H CHALLENGE je težek in zahteven preizkus, vendar je dosegljiv vsem motiviranim, fizično zdravim posameznikom, ki so pripravljeni sprejeti zahteven fizičen izziv in si v svojem življenju zares želijo napredka.

Da bi si zagotovili najboljšo priložnost za osebno rast, pridite na izziv pripravljeni. Priporočljivo je, da ste sposobni opraviti TEST: 

  • 40 sklec (20 za ženske) - 2 minuti,
  • 40 trebušnjakov - 2 minuti,
  • 40 počepov - 2 minuti,
  • 1600 m tek - 11 minut,

    Vse v combat (vojaških) hlačah in čevljih. Med posameznimi sklopi največ 2 minuti pavze. 

 

Datum:  Datumi za 2020 so v pripravi.

Fotogalerija 6H CHALLENGE 21.9.2019

Fotogalerija 12H CHALLENGE 25.5.2019

Udeleženci 12-urnega BRC 12H CHALLENGA, ki smo ga izvedli v maju 2019, so takole opisali svojo izkušnjo: