12H CHALLENGE

 

Za 12 ur se preselite v čisto drug svet. Adrenalin, stres, vznemirjenje, trening, napor, disciplina, ekipa ... Atraktivna preizkušnja z različnimi ovirami in izzivi!

Kaj je 12H CHALLENGE?

⇒ Mentalno-fizični izziv
⇒ Individualna in timska p
reizkušnja samega sebe
⇒ Ekstremni test moči, spretnosti in vzdržljivosti
⇒ Test osebnosti, timskega duha in voditeljskih sposobnosti
⇒ Po vzoru specialnih enot policije in vojske

Pri izvedbi 12H CHALLENGA sodelujemo z izkušenimi inštruktorji, ki so celoten challenge pripravili po vzoru urjenj modernih specialnih enot. Čakajo vas številne ovire ter individualne in timske naloge, ki so skozi ves čas povezane v skupno misijo. Celoten program je zasnovan na osnovi preizkusa in treninga pripadnikov specialnih enot policije in vojske. 12H CHALLENGE ni zgolj fizično "premagovanje" vseh ovir, ampak veliko več kot to. V 12-ih urah se bodo vsaj enkrat v vsakem od vas začela lomiti kopja. In takrat se začne izgradnja mentalne moči!

Med intenzivnim in zahtevnim 12H CHALLENGOM vas bodo inštruktorji potisnili čez fizične in predvsem psihične meje, ki ste si jih do sedaj postavili. Sposobni ste 20X več, kot mislite, da ste. Tega se trenutno morda ne zavedate, ampak ste. Odkrili bodo vaše slabosti in gradili na vaših močeh.

Skozi fizično izkušnjo, ki že sama po sebi zagotavlja izjemno doživetje, boste odkrili mentalna orodja ohranjanje fokusa in discipline, tehnike za izkoreninjenje strahov ter načine kako izkoristiti ves vaš potencial in prevzeti nadzor nad lastnim umom tudi v najzahtevnejših življenjskih situacijah.

Za koga?

12H CHALLENGE je težek in zahteven preizkus, vendar je dosegljiv vsem motiviranim, fizično zdravim posameznikom, ki so pripravljeni sprejeti zahteven fizičen izziv in si v svojem življenju zares želijo napredka.

12H CHALLENGE ni množični dogodek z neomejenim številom prijav, temveč je število prijav zaradi kakovosti izvedbe omejeno (max 50).

Da bi si zagotovili najboljšo priložnost za osebno rast, se pravočasno prijavite in pridite na izziv pripravljeni. Priporočljivo je, da ste sposobni opraviti TEST: 

  • 40 sklec (20 za ženske) - 2 minuti,
  • 40 trebušnjakov - 2 minuti,
  • 40 počepov - 2 minuti,
  • 1600 m tek - 11 minut,

    Vse v combat (vojaških) hlačah in čevljih. Med posameznimi sklopi največ 2 minuti pavze. 

 

Datum:  26. september 2020, VIŠNJA GORA / POLŽEVO.

Cena: 199 €  (zgodnje prijave do 20. julija 2020), 259 € (redna cena)

Fotogalerija 6H CHALLENGE, 21. 9. 2019

Fotogalerija 12H CHALLENGE, 25. 5. 2019

Udeleženci 12H CHALLENGA, ki smo ga izvedli v maju 2019, so takole opisali svojo izkušnjo: