Gregor Megušar

gregadirektor
trener in coach

Na področju prodaje, komuniciranja, vodenja in motivacije deluje že več kot 18 let. Največ izkušenj si je pridobil v zavarovalniško-finančni dejavnosti v Sloveniji in v tujini. Danes je podjetnik in lastnik več podjetij.
Je strasten športnik, ki motivacijo in energijo za delo pogosto najde ravno v tovrstnih izzivih. Njegov moto v delu in v življenju je :«Unbeatable mind - nepremagljivi um«. To načelo želi deliti tudi z drugimi. Na svojih predavanjih med drugim uči o tehnikah za doseganje jasnih misli, fizične zmogljivosti, večje osredotočenosti in zavedanja, za dolgoročno ohranjanje fokusa in samozavesti. Svoje izkušnje nadgrajuje tudi z odličnim znanjem Neuro Lingivističnega Programiranja (NLP) in coachinga, izvaja osebne, skupinske in poslovne coachinge. Specializiran je tudi za treninge mentalne moči za športnike, zaposlene ali vodstven kader v podjetjih.  
Njegove dolgoletne praktične izkušnje s področja prodaje in doseganja zastavljenih ciljev v življenju nasploh, ki jih na iskriv in edinstven način deli z udeleženci treningov že vrsto let, so tisto, kar slehernega udeleženca njegovih izobraževanj vedno znova prepriča.

NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, Unbeatable Mind Coach