mag. Alenka Megušar

alenkatrenerka in coachinja

Alenka se že od svojih študentskih dni ukvarja s komuniciranjem in prodajo. Po izobrazbi je mag. ekonomije, pred tem je končala študij tržnega komuniciranja. Odlikuje jo poznavanje prodajnih veščin, različnih komunikacijskih orodij in nevro-lingvističnih procesov ljudi ter obenem sposobnosti vodenja in organizacije dela.
15 let je delovala v priznanem slovenskem podjetju na področju tržnega komuniciranja, prodaje in odnosov z javnostmi. Njene prednosti so dolgoletna praksa dela z ljudmi, izkušnje pri delu z vodji in vodstvenimi kadri, dobro razume in pozna dinamike in procese v podjetjih. Hkrati ima tudi sama izkušnje z vodenjem, motiviranjem in razvojem zaposlenih.
Posebej jo zanimajo načini za doseganje trajne globoke notranje motivacije in pozitivih sprememb v življenju ljudi. Danes deluje v BRC TEAM-u kot coachinja in predavateljica na različnih treningih za posameznike in podjetja. Pri svojem delu dolgoletne izkušnje združuje z znanjem s področja Neuro Lingivističnega Programiranja (NLP), coaching tehnikami priznane šole Tonyja Robbinsa in razumevanjem miselne naravnanosti, komunikacije in odnosov nasploh. Izvaja osebne in poslovne coachinge, skupinske coachinge ter coachinge za pare.

Robbins-Madanes Training Certified SI Life Coach, Praktik NLP in Praktik NLP Hipnoze